Va rugam sa asteptati, se verifica disponibilitatile.


Se incarca...Găsește-ți vacanța!

Asistență online

  • LiveZilla Live Help
  • Program  : L - V, 10:00 - 18:00
  • Telefon  : 021 684 1530
  • E-mail          : office@non-stoptravel.ro

Sunny Beach


Este categoric o destinaţie de vacanţă pentru absolut toate gusturile. O plajă lungă de 8 km şi lată de aproape 60 de metri, distinsă cu premiul Blue Flag pentru grija acordată mediului înconjurător. O plajă prietenoasă, cu dune naturale (printre puţinele de pe litoralul Mării Negre), adăpost pentru vieţuitoare rare. Peste 100 de hoteluri (ce oferă toate facilităţile) şi mult mai multe restaurante cu un specific atât de divers, încât reprezintă posibilitatea unei călătorii culinare în jurul lumii.
Printre atracţiile staţiunii se află un aqua park, mai multe cazinouri, un teren de mini golf, discoteci, baruri, plimbări cu trăsura...
Pentru copiii, Sunny Beach este un adevărat parc de distracţie. Piscine pe măsura lor, cluburi, locuri de joacă, tobogane, carting, jocuri inedite. Nu în ultimul rând, grădiniţă cu supraveghere permanentă şi un meniu adecvat copiilor.
Pentru împătimiţii de adrenalină, există o ofertă bogată de sporturi ce pot fi practicate şi sub îndrumarea instructorilor: surfing, yachting, ski nautic, tenis, volei, bowling, mini- golf... Nu trebuie uitate centrele de fitness şi concursurile ce se organizează de-a lungul verii.
Excursii: La 4 km se află o staţiune în plină expansiune- Sveti Vlas, ce oferă un cadru natural ce îmbină climatul mediteranean cu cel montan. La o distanţă de doar doi km se află Nessebar, locul unde istoria se dezvăluie. Nu departe de Sunny Beach se întrezăreşte Capul Emine, un promotoriu de stâncă ce se prăvăleşte în mare. Inedit este farul ce odinioară sfărâma întunericul şi călăuzindu-le marinarilor drumul către ţărm.

Momentan nu sunt rezultate.