Va rugam sa asteptati, se verifica disponibilitatile.


Se incarca...Găsește-ți vacanța!

Asistență online

  • LiveZilla Live Help
  • Program  : L - V, 10:00 - 18:00
  • Telefon  : 021 684 1530
  • E-mail          : office@non-stoptravel.ro

Marmaris


Marmaris este un oras-port din sud-vestul Turciei, situat in locul de intalnire a marii Egee cu marea Mediterana.
Portul este renumit pentru iahturile luxoase care acosteaza aici si pentru ambarcatiunile de agrement, folosite pentru a transporta turistii. Palmierii, maslinii, portocalii, dar si muntii cu pini si brazi garanteaza frumusetea naturala a portului.
Numele statiunii dateaza din sec. XVI cand Soliman Magnificul a cucerit orasul si a ordonat constructia unei noi cetati, iar cand a vazut-o, a exclamat: "Mimari as!", in romana "Sa fie spanzurat constructorul!". Aceasta nu pentru ca i s-a parut nereusita constructia, ba din contra, totul era perfect, iar sultanul refuza ideea unei constructii mai frumoase.
Statiunea Marmaris este recomandata atat tinerilor, care gasesc aici o viata de noapte intensa, cu numeroase baruri si discoteci, dar si familiilor cu copii, hotelierii acordand mare atentie facilitatilor si serviciilor pentru acestia.

Atractii & Activitati
In Marmaris puteti vizita: Castelul Marmaris, cel construit de Suleyman Magnificul, care cuprinde Muzeul Marmaris; mormantul Sarinei ( cunoscuta prezicatoare ); Kervansaray-ul ( un actual centru comercial de suveniruri ); Padurea Gunluk (renumita pentru speciile rare de plante ); Podul Kemerli; Podul Tashan.
Portul Netsel, unul din cele mai importante din Turcia face legatura cu statiunea Icmeler, aflata la 10 km de Marmaris, renumit pentru apele minerale cu efecte benefice asupra sistemului digestiv. Alte excursii care au ca punct de placare statiune Marmaris: Golful Gokova; insula Cleopatrei; Delta Dalyan - cu bai sulfuroase termale, orasul antic Caunos si Plaja Testoaselor; insula Rhodos; Pamukkale, Efes.
In Marmaris exista trei aqua parcuri, cel mai mare fiind Atlantis Waterpark. Inotul, shoppingul si scufundarile fac din Mermari o statiune ideala pentru vacanta.

Momentan nu sunt rezultate.